Aanbieder Bio

Yazan De Tegelzetter

2 Years as Company
Categorieën : Tegelzetter

Yazan De Tegelzetter legt uw vloer vakkundig en snel en netjes. Mocht er toch iets mis gaan, dan kunt u rekenen op garantie. Yazan De Tegelzetter geeft u twee jaar garantie op het leggen van uw vloer. Opbollende vloeren door temperatuurwisselingen repareren wij gratis. Hierbij geldt u de vloer twee dagen voor het leggen in huis moet hebben (gehad) om opbollen van de vloer te voorkomen.

Het resultaat van een mooie vloer zit hem niet alleen in het type vloer, maar ook in de afwerking van de details. Daarom besteden wij veel aandacht aan het nauwkeurig op maat marken en monteren van plinten en de afwerking van lastige plaatsen rond deurposten en bij trappen. Ook korten wij uw deuren op maat als dat nodig is.

Yazan De Tegelzetter is gespecialiseerd in het leggen van laminaat lamel en houten vloeren van alle soorten merken vloeren en afwerking met 15 jaar ervaring. Wij leggen uw vloer vakkundig en snel, daarnaast adviseren wij uw wat in uw situatie de beste keuze is.

Zoekt u een professionele vloerenlegger? Yazan De Tegelzetter legt uw vloer vakkundig, snel én tegen scherpe prijzen. Of het nu gaat om een laminaatvloer, lamelparket, tegellaminaat of houten vloeren: Yazan De Tegelzetter levert topkwaliteit.

Bij vragen, neem gerust contact met ons op, we zijn u graag van dienst. Wilt u dat wij werk voor u verrichten en heeft u vragen over bijvoorbeeld de prijs of over het tijdstip? De snelste manier om u dan goed van dienst te zijn is om een offerte aan te vragen.

Yazan De Tegelzetter heeft in de woonkamer een lamelparketvloer gelegd en in de slaapkamers een laminaatvloer. Alles is netjes gelegd, ook de plinten. Echt een vakman! Daarnaast heeft Yazan De Tegelzetter verschillende timmerwerkzaamheden verricht; trapprofiel, aluminium profiel deurmat en een vloerluik naar de kruipruimte. Heel fijn als je zelf niet zo handig bent.

Onze diensten

Geen service beschikbaar

Request an Appointment N/A €0.00

1. Jouw Klus Locatie
Geen dienst beschikbaar
2. Kies Datum & Tijd
3. Klant info

Review & Q&A

Gebruiker Inloggen